Over de site

ePsychiater.nl is een telkens vernieuwende site die een zo volledig mogelijk en up-to-date beeld van de meest voorkomende psychiatrische stoornissen geeft. Er is voor gekozen om dit in de structuur te doen van herkenning, achtergrond en behandeling.

De site is slim doordacht, met een hoofdkeuze menu dat uitrolt bij het er overheen bewegen van de muis en een submenu in de linker kantlijn. Er zijn ook "broodkruimels" om te zien hoe u waar terecht bent gekomen. Het lijkt moeilijk om nog te verdwalen op de site maar mocht dat toch gebeuren dan is er de home button die de site vanaf het begin opnieuw in beeld brengt.
Wanneer een onderwerp niet direct in het navigatiemenu  te vinden is dan kan de zoekfunctie worden gebruikt. Namen en onderwerpen kunnen binnen de site 'gegoogled' worden.
Indien u een bladzijde wilt printen gebeurt dit automatische slechts van de geboden tekst.

De foto's in de headers zijn gemaakt tijdens wandelingen, bijvoorbeeld door het voormalig waterloopkundig laboratorium in het Voorsterbos (Noordoostpolder), waarin kunstwerken werden tentoongesteld van o.a. Lobke Burgers ('Blessengers'), Toon Elfrink ('Tide'), Marga Houtman ('Zwanendrift'), Joseph Tasnadi ('Quiet Zone') en Rumen Dimitrov ('Metamorphosis').

Speciale dank gaat uit naar René Kahn, André en Peter Dekker en Detlef Meijer. René om zijn teksten uit "Gids pillen en psychiatrie", André om zijn aanmoediging en Detlef omdat hij het allemaal gebouwd heeft zodat het zowel voor de bezoekers als voor de mensen achter de schermen overzichtelijk blijft.

PayPal Doneer knop